Over LeaseJeMeubels.nl

LeaseJeMeubels.nl biedt een moderne interieurcollectie aan die je voor een vast en laag bedrag per maand kunt leasen. Zonder zorgen heb je een modern meubel in huis staan.

Over LeaseJeMeubels.nl

Onbezorgd genieten van luxe

Dat is precies wat leasen inhoudt bij LeaseJeMeubels.nl. Hoe wij dit doen? Bij LeaseJeMeubels.nl bieden wij een uitstekende service. Niet alleen in het begin, maar ook tegen het einde van het leasecontract. Zo kun je de gehele leaseperiode dezelfde service verwachten en kun jij onbezorgd genieten! De meubels worden gratis bij je thuisbezorgd en op de juiste plek worden de meubels gemonteerd en naar wens afgesteld. Wij gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent! Gaat er tijdens de leaseperiode iets kapot of ben je niet tevreden? Wij zorgen altijd voor een goede service: gratis onderhoud en reparaties.

Je interieur helemaal van nu

Ons lease assortiment is verrassend! Van industrieel tot Scandinavisch, bij ons vind je het juiste meubel dat bij jouw woonstijl past. Ieder meubel heeft een bijzondere vormgeving, een eigen karakter en komt tegemoet aan de huidige woontrends. Zo is jouw interieur helemaal van nu! Je eigen persoonlijke touch voeg je toe door zelf de opstelling, kleur en stof te kiezen. Het meubel is nu helemaal naar jouw wens en smaak. Toch nog een beetje in twijfel over de samenstelling? Onze interieurstylisten helpen je graag bij het samenstellen en het maken van de juiste keuze.

Een trendy en duurzaam interieur

Een trendy en stijlvol interieur betekent vaak dat de producten regelmatig worden vervangen voor nieuwe exemplaren. De trends komen en gaan nu eenmaal. Als je een meubel leaset bij LeaseJeMeubels.nl, ben je zeker van een trendy interieur én ben je ook meteen duurzaam bezig. De meubels in ons assortiment gaan lang mee en zijn op een duurzame wijze gemaakt.

Je leaset jouw favoriete meubel voor 5 jaar. Na die periode kun je ervoor kiezen om een ander product te leasen bij ons. Zo heb je altijd een trendy item in jouw huis staan. Ruim van tevoren ontvang je van ons een voorstel. Wij voegen regelmatig nieuwe trendartikelen toe aan ons assortiment, dus je bent altijd zeker van genoeg keuze. De items die bij ons terugkomen schenken wij aan een goed doel. De meubels krijgen dus weer een tweede leven.

Dit kun je verwachten van ons:

Bij LeaseJeMeubels.nl lease je zorgeloos jouw favoriete trenditem, zoals een moderne bank, een stijlvolle eettafel of een fijne boxspring. Zorgeloos leasen houdt in dat je leaset zonder verborgen kosten. Voor een vast en laag bedrag per maand geniet je van het meubelstuk. Je krijgt standaard 5 jaar garantie. Op die manier ben je zeker van een goede service, zoals gratis vervanging van een defect product, gratis reparaties én gratis verhuisservice. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Zo lease je zorgeloos bij LeaseJeMeubels.nl.

Loading...