Kies jouw lease-boxspring

Heerlijk slapen op een luxe boxspring zonder de hoge aanschafkosten. De boxsprings zijn met de hand op maat gemaakt in Europa. Neem een kijkje tussen de modellen. Elk model heeft z’n eigen stijl en comfort. Voor welke kies jij?

Boxsprings

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stel jouw boxspring samen

Ervaar het effect van een goede nachtrust op een van onze comfortabele boxsprings. Voor iedere stijl en smaak vind je bij Leasejemeubels.nl de perfecte match. Kies snel jouw favoriet. Al vanaf 1 euro per nacht lig jij op een heerlijk exemplaar.
Slaap zacht!

De basis

Het onderstel, ook wel de box genoemd, is van massief hout en is aan elkaar bevestigd door middel van een tandverbinding. Dit zorg voor stabiliteit en stevigheid, ook op de langere termijn. Bij 'Sleepy Sander' is de box gevuld met pocketveren. De box van 'Snoozing Suzan', 'Lazy Louis' en 'Dreaming Daisy' is met bonellveren gevuld. De box staat hierdoor beter naar je lichaam en biedt een betere drukverdeling van het lichaam. Beide systemen bieden een optimale ventilatie. Onze pocket- of bonellveren zijn thermisch gehard. Hierdoor behouden ze lang hun veerkracht.

Naast een vlakke boxspring, kun je bij de modellen 'Snoozing Suzan', 'Lazy Louis' en 'Dreaming Daisy' kiezen voor een elektrisch verstelbare variant. Wil je bijvoorbeeld iets meer met je benen omhoog liggen? Beide kanten van de boxspring zijn met een draadloze afstandbediening naar wens af te stellen.

Matras & topper

Het pocketgeveerde matras (geschikt voor een lichaamsgewicht tot 120 kg) voorziet iedereen van een heerlijke nachtrust. Zo biedt het 5-zone matras van 'Sleepy Sander' ondersteuning aan hoofd, nek, schouders en heupen. Wil je nog meer ondersteuning? 'Snoozing Suzan', 'Lazy Louis' en 'Dreaming Daisy' worden geleverd met ons 7-zone matras. Dit matras geeft extra steun aan je hoofd, nek, schouders, taille en heupen.

Het topmatras biedt extra comfort en zorgt ervoor dat het onderliggende matras langer meegaat. Onze koudschuim toppers vormen zich naar je lichaam en ventileren goed. Wil je een topmatras van veerkrachtig materiaal dat zacht aanvoelt en goede vochtregulerende eigenschappen heeft? Dan kies je voor 'Dreaming Daisy' met een topmatras van latex.

Uitstraling

Het uiterlijk van de boxspring is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. De boxsprings in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogwaardige materialen. Zo zijn 'Sleepy Sander, 'Snoozing Suzan' en 'Lazy Louis' verkrijgbaar in een stoffen bekleding. 'Dreaming Daisy' wordt geleverd in een luxueuze lederlook bekleding. De modellen hebben allemaal een eigen stijl met verschillende type pootjes, stiksels en afwerkingen.

Het hoofdbord is een opvallend element van je boxspring en is daarmee zeer bepalend voor de stijl. Kies je voor 'Sleepy Sander', dan kies je voor een strak hoofdbord. 'Snoozing Suzan' heeft een hoofdbord met bies. Mag de uitstraling nog wat chiquer? Kies dan voor 'Lazy Louis' of 'Dreaming Daisy'. Er zit gegarandeerd een boxspring tussen die aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoet.

Loading...