Kies jouw loungebank of hoekbank

Een loungebank… het woord zegt het al. Op dit bankstel kun je heerlijk relaxen na een lange dag. Kies jouw favoriet en lease je loungebank of hoekbank voor een laag bedrag per maand.

Loungebanken & hoekbanken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stel jouw bank samen

Of je nu valt voor de chique uitstraling van echt leer, je je lekker voelt op een wat strakker vormgegeven bankstel van stof, of juist fan bent van een moderne velvet bank, wij hebben het juiste bankstel voor jou. Alle banken uit onze collectie laten je luxe en comfort ervaren en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en stoffen. Stel jouw perfecte bank samen vanaf 1 euro per dag en geniet!

Afmetingen

Meten is weten… meet je woonkamer dus goed op. Niets is vervelender dan dat het bankstel te groot is of juist verdwijnt in de ruimte. Als je de juiste afmetingen hebt, kun je bepalen welk formaat bank het beste in de ruimte past. Heb je een ruime woonkamer? Dan komt een royale hoekbank het beste tot zijn recht. Een compacte bank kies je bij een kleinere woonkamer, anders oogt de ruimte al snel vol.

Ook niet geheel onbelangrijk zijn het aantal zitplaatsen die nodig zijn. Bij een gezin is een grote hoekbank praktisch, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een bank in combinatie met stijlvolle fauteuils.

Bekleding

De bekleding zorgt voor een bepaalde stijl en uitstraling. Mag de bank in het oog springen? Dan kies je voor een moderne velvet stof. Een lederen bank is luxueus, kan tegelijkertijd ook heel stoer zijn en is makkelijker schoon te houden dan stof. Een groot voordeel van een stoffen bekleding is dat stof verkrijgbaar is in verschillende texturen en kleuren.

Kies je voor een opvallende of juist een ingetogen kleur? Met een opvallende kleur heb je een echte eyecatcher in huis, terwijl een ingetogen kleur zorgt voor rust. Zo weet je zeker dat je de bank samenstelt die in jouw interieur past.

Model

Van een strak Scandinavisch model tot een stoer industrieel exemplaar… Voor elke woonstijl is er weer een ander model bankstel. Welke bank past het beste bij jou thuis? De vorm van de bank is vrij bepalend, maar ook de afwerking speelt een grote rol. Mag de bank wat rauwer zijn, dan kies je voor een opvallende vlindernaad in plaats van een opgestikte naad.

Ook de poot van de bank zorgt voor een bepaald uiterlijk. Zo geeft een slede poot een stoere touch aan het bankstel, terwijl een zwart metalen hoekpoot weer wat chiquer oogt.

Loading...