Alles over leasen

Dagelijks genieten van luxe en stijl?
Voor een laag en vast bedrag per maand kun je onbezorgd genieten van luxe en is jouw interieur helemaal van ‘nu’. Bij LeaseJeMeubels.nl lease je de mooiste meubels zonder een BKR-registratie.

Alles over leasen bij LeaseJeMeubels.nl

Waarom leasen bij LeaseJeMeubels.nl?

Topkwaliteit meubels zonder grote investering
Een vast laag maandbedrag zonder BKR-registratie
Gratis premium thuisbezorging inclusief montage
5 Jaar zéér goede service en garantie
Een duurzaam en stijlvol interieur volgens de laatste trends

Topkwaliteit meubels zonder grote investering

Er is niets fijner dan je thuis voelen in je eigen huis. Je interieur speelt hier een belangrijke rol in. Niet alleen de uitstraling van de meubels is belangrijk, maar ook de kwaliteit en het comfort. Het totaalpakket zorgt ervoor dat je kunt genieten van stijl en kunt ontspannen na bijvoorbeeld een drukke dag. Wil je dit totaalpakket, dan is daar een grote investering voor nodig. Door je meubels te leasen geniet je van stijl, kwaliteit, garantie en service, zonder grote investering. En omdat we alleen werken met de beste materialen en technieken ben je verzekerd van topkwaliteit.

Een vast en laag maandbedrag zonder BKR-registratie

Voor je nieuwe interieur betaal je een vast, laag maandbedrag. Er zijn geen bijkomende kosten of verrassingen en niet geheel onbelangrijk; bij ons lease je jouw meubel zonder een BKR-registratie.

Gratis premium thuisbezorging inclusief montage

Wanneer je bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen op een moment dat het jou uit komt. Bij aflevering wordt het product, indien nodig, naar boven gebracht. Het product wordt netjes gemonteerd en naar wens afgesteld. We gaan pas weg als je helemaal tevreden bent! We laten je niet met de rommel zitten, verpakkingsmateriaal nemen wij gewoon weer mee terug. Na een aantal dagen ervaren, kan het zijn dat er toch iets aangepast moet worden. Geen probleem! Dan komen we gewoon weer even bij je langs.

5 Jaar zéér goede service en garantie

Met een uitstekende service maakt LeaseJeMeubels.nl het je zo makkelijk mogelijk. Zo kun jij onbezorgd genieten. Vanaf het moment dat je gaat leasen, maar ook na een langere periode kun je goede service verwachten.

Gaat er onverhoopt iets kapot of ben je niet tevreden? Tijdens de leaseperiode van 5 jaar zorgen wij altijd voor een goede service: gratis onderhoud en reparaties. Ga je in je leaseperiode verhuizen? Dan bieden wij een gratis verhuisservice aan. Zo kun je ook in je nieuwe woning weer optimaal genieten.

Een duurzaam en stijlvol interieur volgens de laatste trends

Interieuritems volgen vaak de laatste trends. Die producten worden regelmatig weer vervangen voor nieuwe exemplaren en eindigen dan aan de kant van de weg of bij het grofvuil. Zonde en niet erg duurzaam. Als je bij LeaseJeMeubels.nl een mooi meubel leaset, draag je jouw steentje bij aan het milieu en heb je toch een stijlvol interieur.

Het meubilair in ons assortiment is duurzaam en gaat lang mee. De leaseperiode is standaard 5 jaar. Tegen het einde van het leasecontract kun je natuurlijk weer een contract bij ons afsluiten. Ruim van tevoren ontvang je van ons een voorstel. Aan het assortiment worden regelmatig nieuwe trendartikelen toegevoegd, zo kun jij na 5 jaar weer een gloednieuw interieur samenstellen. De producten die bij ons terugkomen schenken we aan een goed doel. Zo geven wij deze items een tweede leven en dragen wij samen een steentje bij.

Wat je kunt verwachten:

 • Zorgeloos leasen zonder een BKR-registratie
 • Een laag, vast bedrag per maand
 • Geen verborgen kosten
 • Geen hoog aanschafbedrag
 • Gratis levering & montage
 • Duurzaam meubilair van topkwaliteit
 • Ruime keuze uit de laatste trendmodellen
 • Een goede service: gratis onderhoud en reparaties
 • Gratis verhuisservice
 • 5 jaar garantie
 • Gratis vervanging van defect product
 • Een klantenservice die altijd voor je klaarstaat
Aan al het moois komt geen einde….
Tegen het einde van het leasecontract kun je weer een nieuw interieur samenstellen. Het assortiment van LeaseJeMeubels.nl wordt regelmatig vernieuwd, zo is er na 5 jaar weer genoeg keuze! Het oude product wordt netjes opgehaald en uiteraard bieden we weer dezelfde service die je van ons gewend bent. Producten die bij ons terugkomen worden geschonken aan het goede doel! Zo dragen wij samen een steentje bij.

Lease je meubel in 5 stappen

 1. Kies jouw favoriete meubel uit

  In ons overzichtelijke assortiment vind je ongetwijfeld een model dat perfect bij je past.

 2. Kies je uitvoering en vul je lease-aanvraag in

  We vragen alleen je NAW-gegevens en geboortedatum. Je levert alles eenvoudig online aan.

 3. De lease-aanvraag is succesvol afgerond

  Zodra wij jouw getekende contract hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. Het artikel wordt speciaal voor jou gemaakt.

 4. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd

  Ons speciale bezorgteam monteert het meubel op de plek waar jij het wilt. We gaan pas weg als je tevreden bent.

 5. Geniet 5 jaar van de beste service en garantie

  Gaat er iets kapot of ben je niet tevreden? Wij zorgen ervoor dat dit gratis wordt opgelost.

Bekijk het aanbod bankstellen

voor urenlang bankhangen

Bekijk het aanbod boxsprings

voor een heerlijke nachtrust

Loading...